FOREDRAG

Få en erfaren digital taler til dit event

Jeg har talt på flere konferencer end det kan tælles på to hænder. Jeg er både rigtig god til det og synes det er hammer sjovt.

Jeg har arbejdet med

Ford
Just Eat
HBO Nordic
Ford
Ford

Pæne ord fra folk der har set mig

Christians oplæg til Affiliate Camp 2017 i København var i en klasse for sig. Det handlede om robotskrevne tekster, dvs, hvordan Christian formår at skabe gode tekster på adskillige sprog med næsten fuld automatik. Christian taler godt og havde gode illustrationer med i sit deck. Du er ikke i tvivl om, at du ser et stort talent, når du overværer sådan et oplæg.
Anders Saugstrup
Medstifter af Marketers.dk
Tak for hvad der helt klart var dagens bedste oplæg. Det var supersejt det du har lavet og din præsentation var yderst professionel. Det var én af de guldklumper man ikke forventer at få på sådan en dag. Jeg glæder mig til selv at komme i gang med at eksperimentere med det.
Mads Nordskov
Specialist hos Digitalmads.dk
Christian leverede et super spændende og teknisk oplæg som fangede fra start til slut. Han ramte perfekt med hans måde at præsentere emnet på, og derudover formåede han også at forklare de tekniske aspekter så alle kunne forstå det. Christian leverede klart dagens bedste oplæg, og kan klart anbefales.
Nichlas Grünberger
Professional Affiliate Marketer