DEN KORTE

Kort om Christian Højbo Møller

Eventyrlysten dansk marketer med kærlighed for data, teknologi, medier, koordinering og vækst.

DEN LANGE

Mit livs 5 store epoker

Herunder beskriver jeg kort de eventyr som har været afgørende for både min karriere, men også for hvem jeg er i dag... Hver epoke beskrevet med sin egen lille historie.

Fra specialist til leder og digital konsulent hos NoA

Sammen med de tre partnere (Andreas- og Benjamin Borch samt Jesper Wolff) var jeg en del af vores founding team på fem mand 2019. Vi er i dag gået fra at hedde eden til NoA Connect grundet opkøb i norden. Min rolle var indledningsvist relativt specialist-orienteret med et stort fokus på at skulle drive vores search- og growth initiativer på tværs af vores kunder.

Mine ambitioner har i mange år været at fusionere traditionel management consulting med marketing og growth, og det var en af præmisserne for at jeg gik med i NoA Connect, hvilket min rolle i dag som Digital Consultant i høj grad afspejler. Jeg driver store og spændende digitale transformationsprojekter med et fokus på marketing, medier, teknologi og data.

Rejste en million og ekspanderede Candidlab til 11 lande

Jeg drev indtil efteråret 2018 en startup ved navn Candidlab, der lavede verdens bedste anmeldelser af kosttilskud. Hvor vi efter en runde funding på en over en million fik ekspanderet til 11 lande gennem en relativt hurtig ekspansion til nye lande og vetikaler. Desværre var business casen fra Danmark og Sverige ikke replikerbar i udlandet, til trods for masser af trafik, hvorfor projektet er nedjusteret.

Den yngste senior konsulent i GroupM EMEA

Efter mine tidlige start-ups fandet jeg en meget lærerig og spændende arbejdsplads i GroupM, verdens største medie bureau gruppe. Jeg startede som junior SEO Specialist, men tog relativt hurtigt springet helt op til Senior Konsulent.

Dernæst blev jeg SEO Lead, hvor jeg sad med det primære ansvar for det faglige niveau, new bizz, pitches og produktet. Det er en bedrift jeg er specielt stolt. Det at sidde med et stort fagligt ansvar i starten af tyverne for en afdeling på 25 mand i Danmarks største mediebureaugruppe.

Min første webshop og +30K måned på affiliate marketing

Umiddelbart efter jeg kom hjem fortsatte jeg min mondane officielle uddannelse, men der manglede noget. Jeg havde blod på tanden og fik på baggrund af en velovervejet forretningsplan tilladelse fra statsamtet til at drive virksomhed som mindreårig. Dermed startede jeg min webshop, Supenno, hvorfra jeg solgte modetøj som en rigtig baller.

Supenno Minder

Som de fleste andres første virksomhed blev det aldrig en stor og succesfuld forretning, men jeg lærte en masse om at drive en virksomhed. Disse læringer ift. drive en forretning, digital marketing og SEO blev sat i brug, og som en ung 18 årig kunne jeg nemt leve af affiliate marketing.

Alene til Indien som 15 årig for at hylde min far

Min far havde årene forinden været præsident for Rotary i Ringsted, men gik desværre bort da jeg var 14. Som 15 årig besluttede jeg at tage et år alene til Indien for at få et eventyr og gå på College. Gennem netop Rotary tog jeg således på et års udveksling og gik på Ramnarain Ruia College i Mumbai – den økonomiske hovedstad i Indien.

Det blev et fantastisk år med en masse gode bekendtskaber, søde værtsfamilier og et par uger til både Syd- og Nordindien. Dertil var det under dette år at jeg virkelig fandt mit drive til at iværksætte.

Senere var jeg heldig nok at komme et semester på college i USA under min tid på handelsskolen. Det blev på et college i Auburn lidt uden for Seattle i Washington State. Endnu et eventyr med en masse nye input og bedre forståelse for den verden vi allesammen bor på. Rejser har altid været en inspirationskilde i mit liv. Det var under mit ophold i USA, at jeg startede forgængeren til Candidlab, som senere fik en millioninvestering og nåede 11 markeder.

KONTAKT

Skal vi tage en kop ☕ ?

Hvis du leder efter en kompetent konsulent, chef eller foredragsholder så kontakt mig på chm @ christianhojbo.com.

Jeg byder gerne på en kop kaffe, øl eller walk-and-talk.